Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB on yksi maailman innovatiivisimmista pankeista

Kansainvälinen rahoituslehti Global Finance on nimennyt SEB:n yhdeksi maailman viidestä innovatiivisimmasta pankista. Lisäksi SEBx on tänä vuonna mukana rahoitusalan parhaiden innovaatiolaboratorioiden listalla.

- On erittäin ilahduttavaa, että olemme yksi viidestä pankista maailmanlaajuisesti, jotka ovat päässeet tälle listalle. Se vahvistaa SEB:n tulevaisuusstrategialle ominaisen rohkeuden ja vision, sanoo Christoffer Malmer, joka johtaa SEB:n Embedded-liiketoimintayksikköä, joka on SEBx-innovaatiostudion jatkumo.

 

Global Finance -lehden kesäkuun numerossa esitellään Innovators Awards -palkinnot yhdettätoista kertaa peräkkäin.

 

SEBx oli jo vuonna 2022 yksi parhaista rahoitusalan innovaatiolaboratorioista, ja se säilyttää tämän aseman myös tänä vuonna.

 

Uutta tänä vuonna on kuitenkin se, että SEB on ainoana pohjoismaisena pankkina sijoitettu maailman viiden innovatiivisimman pankin listalle. Muut listalla olevat pankit ovat Bank of America, DBS, HSBC ja JP Morgan.

 

Tammikuusta lähtien SEBx:n johtajana toiminut Nicolas Moch on tyytyväinen tunnustukseen ja uskoo, että se helpottaa innovaatiostudion pääsyä ammattitaitoiseen ulkopuoliseen asiantuntemukseen ja mahdollistaa osallistumisen huippuluokan innovaatioaloitteisiin.

 

- SEB:n rohkeus investoida nykyisestä liiketoiminnasta erilliseen innovaatioyksikköön on sulka hattuun. On hienoa, että meillä on rohkeutta uskaltaa investoida tähän, hän sanoo.

 

Toimitusneuvosto tekee Innovators Awards -palkintojen perustana olevan valinnan alan asiantuntijoina toimivien toimittajien panoksen perusteella.

 

Lue lisää aiheesta:

 

Global Finance’s list of the most innovative banks in the world: 
The best financial innovation studios: