Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB oli Suomen paras pankki Prosperan Sustainability Advisor -tutkimuksessa

SEB keräsi menestystä tuoreessa Prosperan tutkimuksessa, jossa selvitettiin pankkien neuvontapalveluita vastuullisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaat arvioivat SEB:n palvelun parhaaksi Suomen ja Pohjoismaiden lisäksi myös Ruotsissa. Suomessa SEB arvioitiin parhaaksi kolmannen kerran peräkkäin.

Sustainability Advisor -tutkimuksen pohjana on 32 eri Prosperan tutkimusta, joiden sustainability-osuus on koottu yhteen. Nämä tutkimukset on tehty vuoden 2022 aikana, ja niihin on vastannut lähes 1900 yritystä ja instituutiota Pohjoismaissa. Kokonaisuuteen kuuluu siis myös eri tuotealueiden tutkimuksia.

- On hienoa todistaa, miten SEB:n asiakkaat eri puolilla pankkia ja yli tuoterajojen kokevat meidän sustainability-työn arvokkaana ja relevanttina myös vaikeina aikoina. Tuloksissa paistaa SEB:n sitoutuneisuus teemaan ja asiakkaiden auttamiseen. Kun maailmassa ja markkinoilla on turbulenssia, niin läheiset asiakassuhteet sekä jatkuva ja relevantti neuvonanto nostavat arvoaan, toteaa Anssi Kiviniemi, Suomen SEB:n vastuullisuusjohtaja.