Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB TALK Digital: Yrittäjänä Suomessa

Tuoreimmassa digitaalisessa SEB Talkissa tarkastelemme yhtä lempiaihettamme, yrittäjyyttä. Miten yrittäjyyttä voi opetella? Millaista on olla yrittäjänä Suomessa?

SEB TALK videossa kuulemme näkökulmia kahdesta eri perspektiivistä. Virpi Utriainen, Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtaja, on yrittäjyyden ja yrittäjyyskasvatuksen ammattilainen ruohonjuuritasolla. SEB:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Nuori Yrittäjyys tarjoaa Suomen kouluille yrittäjäkasvatuksen ohjelmia, joiden avulla lasten ja nuorten yrittäjämäinen asenne, työelämävalmiudet ja talouslukutaidot kehittyvät jo nuoressa iässä.

Toinen vieraamme Antti Vilpponen on pitkän linjan yrittäjä ja suomalaisen pilvipalveluyrityksen UpCloudin toimitusjohtaja. UpCloudilla on toimintoja eri puolilla maailmaa, ja Antilla kokemusta yrittäjyydestä Suomen lisäksi muun muassa Aasiasta ja Yhdysvalloista. Antti analysoi videolla, mikä Suomessa on hyvää, ja mitä voisimme oppia muilta mailta.