Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB yhteistyöhön Inklusiivin kanssa – kohti entistä monimuotoisempaa työyhteisöä

SEB on aloittanut yhteistyön Inklusiivin kanssa. Inklusiiv on yhteisö, joka edistää monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta työelämässä.

Vuonna 2019 perustetun Inklusiivin missio on selvä: jakaa monimuotoisuus- ja inklusiivisuustietoa kaikkien saataville, sekä auttaa organisaatioita muuntamaan se toiminnaksi. Yritykset ovat tunnistaneet monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden tärkeyden ja käyttävät sitä strategisena apuvälineenä. Muutos ei tapahdu itsestään, ja Inklusiiv on yritysten ja organisaatioiden tukena. 

- On hienoa, että voimme aloittaa yhteistyön Inklusiivin kanssa, ja sen myötä entistä vahvemmin edistää monimuotoisuutta omassa organisaatiossamme. Toivomme, että Inklusiiv tukee ja myös haastaa meitä tässä työssä, jotta löydämme meille parhaat toimintatavat, SEB:n Suomen maajohtaja Marcus Nystén toteaa.

- Toukokuussa osallistuimme konsernina ensimmäistä kertaa monimuotoisuuden eurooppalaiseen teemakuukauteen. Työ monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden edistämiseksi SEB:llä on alkanut jo vuonna 2017, ja uskon että yhteistyössä Inklusiivin kanssa pystymme paikallisesti tuomaan lisää tietoa ja parhaita käytäntöjä meille kaikille käyttöön, HR-partneri Iina Näsman toteaa.