Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Sijoittajat arvioivat SEB:n Suomen parhaaksi osakepalveluiden tarjoajaksi

Suomalaiset institutionaaliset sijoittajat ovat arvioineet SEB:n parhaaksi osakeanalyysi- ja osakevälityspalveluiden tarjoajaksi vuotuisessa Prosperan asiakastyytyväisyyskyselyssä.

SEB arvioitiin parhaimmaksi kategoriassa Research & Advisory ja saavutti historialliset 12 ykkössijaa 17 eri analyysisektorissa.

- Olemme ylpeitä loistavasta tuloksesta ja saamasta arvostuksesta asiakkailtamme. Tämä on osoitus pitkäjänteisestä ja ammattimaisesta asiakaslähtöisestä työstä, jota olemme tehneet koko tiiminä. Tavoittaamme on säilyttää myös tulevaisuudessa asemamme asiakkaitemme tärkeimpänä vastapuolena, Head of Research Artem Beletski toteaa.

Prosperan Domestic Equity -tutkimus tehtiin marras-joulukuun aikana haastatteluina Suomessa. Kyselyyn osalistui yli 20 eri sijoitusorganisaatiota. Tutkimuksessa arvioitiin kaikkia suomalaisia suurimpia sijoittajia palvelevia osakeanalyysin ja osakevälitystoiminnan tarjoajia.