Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Sijoitusrahasto SEB Finland Momentum sulautuu Sijoitusrahasto SEB Finlandiaan

Sijoitusrahasto SEB Finland Momentum sulautuu Sijoitusrahasto SEB Finlandiaan 10.6.2015. SEB Finland Momentum –rahaston osuudenomistajista tulee sulautumispäivänä SEB Finlandia –rahaston osuudenomistajia.

Sijoitusrahasto SEB Finland Momentum  sulautuu Sijoitusrahasto SEB Finlandiaan 10.6.2015. SEB Finland Momentum –rahaston osuudenomistajista tulee sulautumispäivänä SEB Finlandia –rahaston osuudenomistajia. Finanssivalvonta on myöntänyt luvan sulautumisen täytäntöönpanoon 30.4.2015.

Rahastojen sulautuminen selkeyttää SEB Rahastoyhtiö Suomen rahastovalikoimaa ja tehostaa rahastojen sijoitustoimintaa.

SEB Finlandia on osakerahasto, joka sijoittaa varansa pääosin suomalaisiin, julkisesti noteerattujen yhtiöiden osakkeisiin. SEB Finland Momentum on vipurahasto, joka sijoittaa varansa pääosin suomalaisiin julkisesti noteerattujen yhtiöiden osakkeisiin sekä osakejohdannaisiin.

Sulautumisen yhteydessä SEB Finland Momentum -rahaston osuudet vaihdetaan  SEB Finlandia –rahaston osuuksiin omistuksien suhteessa.

Sulautuminen ei edellytä osuudenomistajalta mitään toimia. SEB Finlandia –rahaston säännöt ja avaintietoesitteet ovat saatavilla rahastoyhtiössä ja internet-sivuilla www.seb.fi/varainhoito.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne sulautumisesta, SEB Finlandia –rahastosta tai rahastosijoittamisesta yleensä. Rahastojen sulautumissuunnitelma, tilintarkastajien lausunnot sulautumisesta, avaintietoesitteet, vuosikertomukset ja puolivuotiskatsaukset ovat saatavilla saatavilla rahastoyhtiössä. Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin 9.00 – 16.00 numerossa (09) 6162 8000. Voitte ottaa yhteyttä myös sähköpostitse varainhoito@seb.fi.