Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Turbulenssia johtuen Kiinan epävarmuuksista

Uusimmassa Investment Outlook:issa SEB:n asiantuntijat käsittelevät muun muassa Kiinan ja Intian tilannetta viimeisten markkinatapahtumien valossa.

Kesän aikana Euroopan ja Yhdysvaltain piristyvät talouskasvuluvut törmäsivät päinvastaisiin signaaleihin Kiinasta. Kiinan hallituksen tavoitteena on muuttaa maan talous sijoituksiin pohjautuvasta taloudesta lähemmäs länsimaiden kaltaisia kulutukseen pohjautuvia talouksia. Samaan aikaan talouskasvu Kiinassa heikkenee.  Seuraukset tästä uudelleenjärjestelystä ja talouden hidastumisesta ovat nähtävillä monissa paikoissa. Kaksi kolmesta teemasta syyskuun Investment Outlook:issa käsittelevät kehittyviä talouksia: keskitymme Kiinaan ja Intiaan viimeisten tapahtumien valossa.

Lisätietoja:
Fredrik Öberg, Chief Investment Officer  +46 8 763 63 04, fredrik.oberg@seb.se                

Lehdistöyhteydeotot:
Claes Eliasson, Press & PR + 46 76-396 53 19, claes.eliasson@seb.se

SEB on keskittynyt yritys- ja investointipankkitoimintaan tarjoten täyden palveluvalikoiman yrityksille ja instituutioasiakkaille. Ruotsissa ja Baltian maissa SEB tarjoaa finanssineuvontaa ja laajan valikoiman finanssipalveluita sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Yhtiö toimii 20 maassa maailmanlaajuisesti  ja työllistää noin 16 000 työntekijää. 30 kesäkuuta 2015 SEB-konsernin kokonaisvarallisuus oli 2 760 miljardia Ruotsin kruunua sijoituskannan ollessa 1 780 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja SEB-konsernista osoitteessa www.sebgroup.com.  Suomessa SEB:llä työskentelee 350 ammattilaista yritys- ja investointipankkitoiminnan sekä omaisuudenhoidon ja korttiliike-toiminnan parissa. Lue lisää SEB:stä osoitteesta www.seb.fi.

 

Investment Outlook September 2015