Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Varainhoidon asiakasraportit löytyvät kätevästi Salkkupalvelusta

EU:n direktiivi koskien rahoitusvälineiden markkinoita, MiFID II, joka astui voimaan 3. tammikuuta 2018 tuo uutta sääntelyä rahoitusvälineillä käytävään kauppaan ja sijoituspalvelujen tarjoamiseen. 

Uusi sääntely velvoittaa pankkeja raportoimaan asiakkaille yhä enemmän ja useammin. Muun muassa kaikki kulut tulee raportoida asiakkaille sekä ennen kaupankäyntiä että sen jälkeen. Myös arvopaperiomistukset on raportoitava asiakkaille vähintään neljännesvuosittain. Vuodenvaihteesta alkaen tulemme toimittamaan kaikki raportit ensisijaisesti Salkkupalveluun. Raportit ovat saatavilla myös postitse. Ellei Salkkupalvelu ole teillä käytössä, kehotamme tutustumaan siihen. Palvelu on maksuton.

Salkkupalvelusta löytyy raporttiarkiston lisäksi salkun tai salkkujen päivittäinen markkina-arvo ja tuottokehitys, omistusten hankintatietoja, salkkutapahtumat, realisoidut voitot/tappiot sekä eri julkaisuja. Salkkupalvelun kautta voitte myös helposti päivittää omia yhteystietojanne . Saatte tunnukset Salkkupalveluun osoitteesta e-service@seb.fi. Salkkupalvelu löytyy osoitteessa seb.fi > Kirjaudu palveluun.