Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB Varainhoito: Veroraportointi sähköisesti

Tiedäthän että Suomessa verovelvollisille yksityishenkilöille toimittamamme veroraportit löytyvät helposti PDF-muodossa Salkkupalvelusta kuukausiraporttien tapaan. Mikäli sinulla ei vielä ole Salkkupalvelua käytössäsi tai olet unohtanut tunnuksesi, olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi tai osoitteeseen e-service@seb.fi tai numeroon (09) 131 55 388.

Tiedäthän että Suomessa verovelvollisille yksityishenkilöille toimittamamme veroraportit löytyvät helposti PDF-muodossa Salkkupalvelusta kuukausiraporttien tapaan. Suurin osa veroilmoitukseen tarvittavista tiedoista, kuten osingot ja realisoituneet voitot/tappiot, ovat verottajalla jo tiedossa, mutta ne on hyvä tarkistaa.

Ulkomaiset arvopaperiomistukset per 31.12.2016 tulee kuitenkin itse ilmoittaa verottajalle. Tällaisia ovat esimerkiksi muut kuin Suomessa rekisteröidyt SEB rahastot, yhteistyökumppaneidemme rahastot, SEB indeksilainat sekä ulkomaiset osakkeet.  Raportoimme vuoden  2016 tiedot ensisijaisesti sähköisesti myös veroraporttien osalta. Raportit lisätään Salkkupalveluun tammikuussa 2017.

Mikäli sinulla ei vielä ole Salkkupalvelua käytössäsi tai olet unohtanut tunnuksesi, olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi tai osoitteeseen e-service@seb.fi tai numeroon (09) 131 55 388.