Mene hakuun Mene sisältöön

SEB Suomessa

SEB avasi Suomeen neljän hengen edustuston vuonna 1984 ja sivukonttorin vuonna 1994. Nyt meitä on jo noin 280 SEB:läistä saman katon alla Eteläesplanadi 18:ssa. Me tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman yrityspalveluita, varainhoitopalveluita ja maksukortteja sekä myös koko SEB:n kansainvälisen verkoston palvelut.

SEB toimii Suomessa kolmella liiketoiminta-alueella

 

Large Corporates & Financial Institutions

Yrityspankkiyksikkömmme tarjoaa palveluja sekä korkealuokkaista neuvonantoa ja rahoitusratkaisuja suomalaisille suuryrityksille, Suomessa toimiville kansainvälisille yhtiöille, finanssi-instituutioille ja julkissektorille.

Corporate & Private Customers

Yksikkö tarjoaa rahoituspalveluita ja neuvontaa yksityishenkilöille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille. Se vastaa myös private banking -palveluista Pohjoismaissa ja Luxemburgissa sekä korttitoiminnoista Pohjoismaissa. Osaava, hyvin kokenut henkilöstömme tarjoaa asiakkaillemme korkealaatuista, henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja.

Life & Investment Management

Life palvelee yksityisasiakkaita, yrityksiä ja instituutioita kattavilla vakuutusratkaisuilla – pääasiassa rahastovakuutuksilla ja perinteisillä säästövakuutuksilla. Investment Management tarjoaa kattavat varainhoito- ja neuvontapalvelut. Yksikkö hoitaa myös rahastohallinnoinnin ja yksilöllisiä mandaatteja.