Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB Suomessa

SEB avasi Suomeen neljän hengen edustuston vuonna 1984 ja sivukonttorin vuonna 1994. Nyt meitä on jo noin 300 SEB:läistä saman katon alla Eteläesplanadi 18:ssa. Me tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman yrityspalveluita, varainhoitopalveluita ja maksukortteja sekä myös koko SEB:n kansainvälisen verkoston palvelut.

SEB toimii Suomessa kolmella liiketoiminta-alueella

 

Large Corporates & Financial Institutions

Yrityspankkiyksikkömmme tarjoaa palveluja sekä korkealuokkaista neuvonantoa ja rahoitusratkaisuja suomalaisille suuryrityksille, Suomessa toimiville kansainvälisille yhtiöille, finanssi-instituutioille ja julkissektorille.

Private Wealth Management & Family Office

Yksikkö tarjoaa kattavia rahoituspalveluita ja neuvontaa yksityishenkilöille, yrittäjille, ammattilaisille sijoittajille ja perhekokonaisuuksille. Osaava, hyvin kokenut henkilöstömme tarjoaa asiakkaillemme korkealaatuista, henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja.

Life & Investment Management

Life palvelee yksityisasiakkaita, yrityksiä ja instituutioita kattavilla vakuutusratkaisuilla – pääasiassa rahastovakuutuksilla ja perinteisillä säästövakuutuksilla. Investment Management tarjoaa kattavat varainhoito- ja neuvontapalvelut. Yksikkö hoitaa myös rahastohallinnoinnin ja yksilöllisiä mandaatteja.