SEB muuttaa Eteläesplanadille 18. huhtikuuta

Aukioloajat

Vastaanotto on auki arkisin klo 8.30–16.15

Vaihteen puhelinnumero  (09) 6162 8000
Vaihde on auki klo 8.30–16.00

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan muodossa etunimi.sukunimi@seb.fi

SEB muuttaa pääsiäisenä uusiin tiloihin osoitteeseen Eteläesplanadi 18. Olemme halunneet luoda nykyaikaiset ja viihtyisät toimitilat, jotka tarjoavat luontevat puitteet asiakkaiden ja työntekijöiden kohtaamisille, sekä kannustavat entistä parempaan yhteistyöhön. Kiinteistön peruskorjauksessa on kiinnitetty erityistä huomiota myös ympäristöystävällisyyteen. Rakennukselle on myönnetty LEED* Gold -tason ympäristöluokitus. 

Me SEB:llä haluamme tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua. Siksi meille on tärkeää, että työntekijät toimivat tiiviissä yhteistyössä toinen toistensa kanssa. Yhdessä voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja joustavammin. 

Uusi toimistomme on suunniteltu työnimellä "Nordic Village". Se heijastaa avointa, yhteen nivoutunutta yhteisöä, jolla on vahva palvelukulttuurin henki. Toimitilat on suunniteltu yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa asiakkaidemme ja henkilökuntamme kanssa. Heidän mielipiteillään ja ajatuksillaan on ollut suuri merkitys palvelukulttuurin ja nykyaikaisten työtapojen suunnittelussa.  

Uudistusten lisäksi olemme halunneet vaalia Eteläesplanadi 18:n perinteitä. Kiinteistön yhteys muotoiluun, taiteeseen ja käsityöhön säilyy ennallaan, kun SEB muuttaa taloon.

Toivotamme sinut tervetulleeksi uusiin tiloihimme 18. huhtikuuta alkaen. 

 

* Leadership in Energy and Environmental Design


Eteläesplanadi 18

  • Rakennusvuosi 1934
  • Alun perin Lassila & Tikanojan pääkonttoriksi rakennettu kiinteistö
  • Arkkitehtuurin professorin J. S. Sirenin suunnittelema rakennus
  • Peruskorjauksen pääarkkitehti Jukka Siren, J. S. Sirenin pojanpoika
  • Artekin päämyymälä 1991–2016

 Kartta