Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Nainen työpöydän äärellä kirjoittaa laptopilla

Haluatko kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi? SEB:llä urapolkuja on monenlaisia. Voit hakea harjoitteluohjelmiimme tai tutustua avoimiin työtehtäviimme niin Suomessa kuin globaalistikin. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja uramahdollisuuksia ympäri maailman ja verkostomme avulla voit kehittää osaamistasi moniin eri suuntiin.

Internship-  ja trainee -ohjelmat

SEB Suomessa tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille useita internship-ohjelmia, jotka ovat kestoltaan 3-9 kuukautta. Traineena pääset perehtymään SEB:n liiketoiminta-alueisiin ja syventämään osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden johdolla. Palkalliset ohjelmat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamista pankkialalla ja kartuttaa työkokemusta.

Tutustu tarkemmin SEB Suomen internship-ohjelmiin

Kesätyöpaikat

SEB:lla on Suomessa harjoitteluohjelmien lisäksi ajoittain haussa yksittäisiä kesätyöpaikkoja. Kesätyöpaikat tulevat hakuun tyypillisesti tammi-huhtikuun aikana.

Kesätyöpaikat löytyvät Avoimet työpaikat -linkin kautta.

Opinnäytetyö

Opinnäytetyöprojekti SEB:llä antaa hienon mahdollisuuden tutustua pankin toimintaan ja ihmisiin. SEB:n ja rahoitusalan jatkuva kehitys tuo mukanaan tarvetta uusille asiantuntijoille ja arvostamme suuresti lahjakkaiden opiskelijoiden taitoja ja tuoreita näkökulmia.

Jos opiskelet korkeakoulussa ja opintosi lähestyvät lopun opinnäytetyötä, pro gradu -tutkielmaa tai diplomityötä ja sinulla on jo mielessä aihe, jonka parissa olisit kiinnostunut tekemään yhteistyötä SEB:n kanssa, olethan meihin yhteydessä.

Henkilöstöosaston yhteystiedot

Jos olet kiinnostunut ura- ja työmahdollisuuksista SEB:ssä, ota yhteyttä henkilöstöosastoon.