Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Konsultoiva varainhoito

Konsultoiva varainhoito sopii sinulle, joka haluat osallistua sijoituspäätösten tekoon ja saada selkeän sekä ammattimaisen sijoitusnäkemyksen päätöstesi tueksi.

Tarjoamme kansainvälisen markkinanäkemyksemme pohjalta markkinatilanteeseen ja sinua kiinnostaviin sijoitusteemoihin sopivat sijoitusratkaisut laajasta rahastovalikoimastamme, pohjoismaisista osakkeista sekä vaihtoehtoisista sijoituksista.

Henkilökohtainen varainhoitajasi pitää sinut ajan tasalla sijoitusmarkkinoiden mahdollisuuksista ja yhdessä hänen kanssaan arvioitte sinulle sopivia sijoitusratkaisuja markkinatilanne huomioiden.

Sijoitusvalikoimamme rakentuu rahastojen, pohjoismaisten osakkeiden sekä vaihtoehtoisten sijoitusten ympärille. Rahastosijoituksissa toimintamallimme perustana on avoin arkkitehtuuri sekä laaja, kansainvälinen rahastotutkimus. Valittavissasi on satoja hyvin menestyneitä rahastovaihtoehtoja eri omaisuusluokissa sekä maantieteellisillä alueilla, ja ajankohtaisia vaihtoehtoisia sijoituksia. Pohjoismainen osakeosaamisemme on käytettävissäsi osakesijoituksia tehdessäsi.