Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Next Generation – ratkaisut perheenne tarpeisiin

SEB:ssä asiakassuhteet nähdään pitkäaikaisina sukupolvet ylittävinä kumppanuuksina.

Pankki ottaa vastuuta nuoremman sukupolven perehdyttämisestä ja varallisuuden tehokkaasta siirrosta ja kerryttämisestä.

Next Gen -tilaisuudet

Oletko sinä, tai onko lähipiirissäsi sijoittamisesta kiinnostunut nuori?  

Syksyllä 2021 järjestämme sarjan Next Gen -tilaisuuksia, joiden kohderyhmänä ovat nuoret ja nuoret aikuiset. Next Gen webinaareissa tutustumme sijoitusmarkkinoiden mielenkiintoisiin teemoihin SEB:n asiantuntijoiden johdolla. Osallistuminen ei edellytä aiempaa tietoa tai kokemusta sijoittamisesta, eikä myöskään osallistumista aiempiin Next Gen -tilaisuuksiin. 

Ensimmäinen Next Gen -webinaari "Osakesijoittaminen analyytikon & strategin silmin" järjestetiin 24. elokuuta ja palaute oli erittäin positiivinen. Yli 60 nuorta osallistui tilaisuuteen, jossa SEB:n strategi Matti Kantomaa kertoi sijoitussalkun muodostamisesta ja pankin Markets-tiimiin kuuluvat analyytikot Jutta Rahikainen ja Anssi Kiviniemi kertoivat heidän työarjestaan osakeanalyysin parissa.  

Toinen jakso pidettiin lokakuussa teemalla "Vastuullinen sijoittaminen". Webinaarissa suuryritys- ja instituutioliiketoiminnasta vastaava johtaja Ruut Pihlava kertoi SEB:n roolista matkassa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta ja portfolioanalyytikko Oskari Eklund kertoi miten ESG-megatrendi näkyy sijoitustoiminnassa, esimerkiksi uusien sijoitustuotteiden muodossa. 

Tarkempaa tietoa ja ilmoittautumisohjeita seuraavaan Next Gen -tilaisuuteen saatte asiakasvastaavaltanne.