Menestyksemme on sidoksissa asiakkaidemme menestykseen

SEB:ssä saavutukset on aina mitattu asiakkaiden menestyksen perusteella. Olemme saaneet nauttia yli 160 vuoden ajan suurten yritysten ja rahoituslaitosten uskosta ja luottamuksesta, ja asiakkaidemme kasvaessa olemme mekin kasvaneet. Toimimme kahdeksalla kotimarkkina-alueella Pohjois-Euroopassa, ja olemme laajentaneet konttoriverkostomme maailman tärkeimpiin talouselämän keskuksiin. SEB on kaikkialla siellä missä asiakkaammekin ovat.

SEB Suomessa

Suomessa SEB on toiminut vuodesta 1984. Helsingin keskustassa sijaitseva toimisto työllistää noin 320 ammattilaista, joista puolet yritys- ja investointipankkitoiminnan parissa. Yrityspankkiyksikkömme Large Corporates & Financial Institutions palvelee yrityksiä, institutionaalisia asiakkaita ja julkissektoria. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, mutta olemme myös neuvonantaja ja sparrauskumppani asiakkaillemme. Asiakkaidemme on voitava tuntea, että olemme heidän puolellaan sekä hyvinä että huonoina aikoina ja että tarjoamme laadukkaita palveluita ja neuvoja. Pohjoismaiden ulkopuolisen konttoriverkostomme kautta olemme myös kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme saatavilla.

Tarjoamiamme etuja ovat muun muassa palkittu tutkimus, johtava teknologia, innovatiivinen ajattelu sekä laaja valikoima rahoitustuotteita ja ratkaisuja. Ennen kaikkea tarjoamme työhönsä omistautuneen ammattilaisten ryhmän, joka on sitoutunut tunnistamaan mahdollisuuksia, luomaan arvoa ja rakentamaan pitkäaikaisia, palkitsevia liikesuhteita sekä varmistamaan asiakkaan jatkuvan menestyksen.

Lue lisää tuotteista ja palveluista konsernin Large corporates & Institutions -sivuilta