SEB flyttar till Södra Esplanaden

Kontoret är öppet

SEB:s nya kontor är öppet vardagar kl. 8.30-16.15

Telefonväxel och kundbetjäning
(09) 6162 8000
Telefonväxeln är öppen kl. 8.30-16.00

Personalens e-postadresser är oförändrade förnamn.efternamn@seb.fi

SEB flyttar till adressen Södra Esplanaden 18 under påsken 2017. Målsättningen för det nya kontoret har varit att skapa en modern arbetsmiljö som bjuder till samarbete och spontan interaktion mellan kunder och personal. Vårt engagemang för hållbar utveckling har också stått i fokus under renoveringen och det nya kontoret har miljöcertifierats i guldkategori enligt LEED*. 

Vår vision är att leverera service i världsklass till kunderna. För att förverkliga visionen har vi har skapat ett kontor där personalen arbetar i nära samarbete med varandra. Med gemensamma krafter kan vi betjäna våra kunder ännu bättre och flexiblare än tidigare.

Det nya kontoret har planerats med arbetsnamnet "Nordic Village". Öppenhet, gemenskap och samarbete – som i en liten by – har varit den röda tråden i planeringen. Den nya kontorsmiljön tar form med hjälp av våra kunder och vår personal, vars åsikter och idéer har spelat en stor roll i utformandet av förstklassig kundbetjäning och planeringen av moderna och agila arbetsmetoder.  

Renovering och förnyelse i all ära men vi värdesätter också fastighetens historia. Husets koppling till design, konst och traditionella hantverk kommer i högsta grad att leva vidare då SEB flyttar in.

Från den 18 april 2017 är du hjärtligt välkommen till vårt nya kontor på Södra Esplanaden 18. Vi hoppas att vår ambition att skapa service av världsklass både syns och känns.

 

Leadership in Energy and Environmental Design 


 Södra Esplanaden 18

  • Byggt år 1934
  • Uppfördes som Lassila & Tikanojas huvudkontor 
  • Ritat av arkitekt, professor J. S. Siren
  • Renoveringen 2015-2017 planerad av arkitekt Jukka Siren, sonson till J. S. Siren
  • Arteks flagskeppsbutik 1991–2016

 

Karta