Hyvä ja palkitseva työpaikka

SEB on 20 maassa toimiva ja noin 15 500 työntekijää työllistävä pohjoiseurooppalainen finanssi-palvelukonserni. Erotumme muista pohjoismaisista pankeista ainutlaatuisella liiketoimintamallillamme, jonka mukaisesti toimintamme keskittyy vahvasti yritysasiakkaisiin sekä kokonaisvaltaisiin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin Pohjoismaissa, Baltiassa ja Saksassa. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun sekä asiakaskohtaisiin ratkaisuihin, oli kyse sitten isosta pörssiyhtiöstä tai yksityisestä sijoittajasta. Yli 150 vuoden kokemuksella ymmärrämme vakavaraisuuden ja pitkäjänteisen työskentelytavan merkityksen.

Suomessa SEB on toiminut vuodesta 1984. Tällä hetkellä meitä työskentelee n. 350 ammattilaista Helsingin ydinkeskustassa saman katon alla. Pääpaino toiminnassamme on yritys- ja investointipankkitoiminnassa sekä omaisuudenhoidossa ja korttiliiketoiminnassa.

Tarjoamme työntekijöillemme kiinnostavan ja kansainvälisen työympäristön, jossa annetaan vastuuta ja mahdollisuuksia kehittää itseään. Ison konsernin etujen ja mahdollisuuksien lisäksi meillä pääsee nauttimaan pienten tiimien mahdollistamasta monipuolisesta työnkuvasta ja ihmisläheisestä työyhteisöstä, jossa on mukavaa tehdä töitä. Kunnioitamme työntekijöidemme erilaisia tarpeita ja pyrimme tukemaan heitä joustavasti erilaisissa elämäntilanteissa.