Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Yhteistyötä Itämeren hyväksi jo yli 10 vuotta

Baltic Sea Action Group eli BSAG on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee vaikuttavia tekoja Itämeren pelastamiseksi. BSAG paitsi suojelee Itämerta myös torjuu luontokatoa ja hillitsee ilmastonmuutosta.

SEB osallistuu Itämeri-työhön tarjoamalla kokous- ja studiotilojaan BSAG:n käyttöön. Hybridistudiomme tekniset resurssit mahdollistavat, että BSAG pystyy kokoamaan asiantuntijoita, päättäjiä ja yleisöä yhteen olinpaikasta riippumatta. 

Lisäksi tarjoamme näkyvyyttä BSAG:n kampanjoille, joilla edistetään Itämeri-työn jatkuvuutta. Hyvä esimerkki on Joululahja Itämerelle -kampanja, joka näkyy vuosittain parhaalla paikalla SEB:n näyteikkunassa Helsingin ydinkeskustassa.  

Itämeren suojelu yhteinen missio

Tuemme organisaatioita ja aloitteita, jotka ajavat sekä kestävyyttä että yrittäjyyttä. Yhtenä painopisteenä on ilmastotyö ja BSAG:sta olemme saaneet pitkäaikainen ja paikallinen yhteistyökumppani Suomessa juuri tällä fokusalueella.  

Yhteistyömme BSAG:n kanssa  alkoi jo säätiön alkutaipaleella, kun SEB tarjosi tilat Baltic Sea Action Summitia seuranneelle tapaamiselle vuonna 2011.