Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB työpaikkana - millaista on olla töissä meillä

Neljä ihmistä keskustelee pöydän ympärillä

SEB on 20 maassa toimiva ja noin 15 000 työntekijää työllistävä johtava pohjoismainen rahoituspalveluiden tarjoaja. Erotumme muista pohjoismaisista pankeista ainutlaatuisella liiketoimintamallillamme, jonka mukaisesti toimintamme keskittyy vahvasti yritysasiakkaisiin sekä kokonaisvaltaisiin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin Pohjoismaissa, Baltiassa ja Saksassa.

Suomessa SEB on toiminut vuodesta 1984. Pääpaino toiminnassamme on yritys- ja investointipankkitoiminnassa sekä omaisuudenhoidossa ja korttiliiketoiminnassa. Tällä hetkellä meitä työskentelee noin 300 ammattilaista monitilatoimistossamme Helsingin ydinkeskustassa saman katon alla. Toimistomme on suunniteltu yhteistyössä henkilöstömme kanssa vastaamaan tarpeisiimme ja tukemaan yhteistyötä ja hyvinvointia työpaikalla. 

Työskentely SEB:llä on sosiaalista ja rentoa. Meille ominaista on myös kansainvälinen ja osallistava työympäristö.  

Kansainvälinen työympäristö

Tarjoamme työntekijöillemme kiinnostavan ja kansainvälisen työympäristön, jossa annetaan vastuuta ja mahdollisuuksia kehittää itseään. Ison konsernin etujen ja mahdollisuuksien lisäksi meillä pääsee nauttimaan pienten tiimien mahdollistamasta monipuolisesta työnkuvasta sekä joustavasta ja ihmisläheisestä työyhteisöstä, jossa on mukava tehdä töitä.

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus

Uskomme, että monimuotoisuus ja inklusiivisuus ovat tulevaisuuden menestystekijöitä. Monimuotoinen työyhteisö ja erilaiset ideat, taidot ja kokemukset lisäävät luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä asiakkaidemme tarpeista.

Työ- ja yksityiselämän tasapaino

Pyrimme aktiivisesti edistämään hyvää työ- ja yksityiselämän tasapainoa työntekijöidemme keskuudessa. Kunnioitamme työntekijöidemme erilaisia tarpeita ja pyrimme tukemaan heitä joustavasti erilaisissa elämäntilanteissa.

Jatkuva oppiminen

Suhtaudumme kehitykseen ja jatkuvaan oppimiseen kannustavasti ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että meillä on oma digitaalinen yritysyliopisto, SEB Campus. Tarjoamme työntekijöillemme yhdessä sisäisten asiantuntijoidemme ja kansainvälisten kauppakorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa laajan valikoiman oppimissisältöä henkilöstömme jatkuvan oppimisen tukemiseksi. Hyödynnämme teknologiaa skaalautuvien ja globaalien ratkaisujen luomiseen ja etsimme jatkuvasti uusia oppimismuotoja.