Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Structured Finance

SEB:n Structured Finance -ryhmä on johtava projekti- ja infrastruktuurirahoittaja Pohjoismaissa. Tarjoamme neuvonantoa ja rahoitusratkaisuja niin yrityksille kuin instituutioillekin.

Leveraged Finance

Leveraged Finance järjestää lainoja ja hallitsee riskejä, jotta eurooppalaisia yrityksiä ostavat pääomasijoittajat, yritykset, tai muut listaamattomien yritysten sijoittajat, voivat lisätä tuottojaan vivuttamalla sijoituksiaan. Tiimi kehittää, strukturoi ja toteuttaa bilateraaleja ja syndikoituja lainasitoumuksia pääomasijoittajille ja näiden kohdeyrityksille. Valikoimamme sisältää etuoikeutettua ja etuoikeudetonta velkaa sekä super senior luottolimiittejä, työskennellessämme yhdessä High Yield Bond tiimin kanssa.

Project & Infrastructure Finance

Project & Infrastructure Finance -tiimi palvelee pääomasijoittaja-, yritys- ja instituutioasiakkaita, jotka sijoittavat infrastruktuurikohteisiin ja tarvitsevat räätälöityä velkarahoitusta. Järjestämme projekti- ja yrityskaupparahoitusta pääomaintensiivisiin hankkeisiin pääasiassa energia-, liikenne- ja telesektoreilla.

Olemme johtava projekti- ja infrastruktuurirahoittaja Pohjoismaissa, maantieteellinen mandaatti ja fokus on laajemmin Pohjois-Euroopassa. Structured Finance tiimi toimii Tukholman, Frankfurtin, Helsingin, Oslon, Lontoon ja Kööpenhaminan toimistoissa.

Real Estate Coverage

SEB tarjoaa ammattimaisille kiinteistösijoittajille räätälöityjä rahoitusratkaisuja sekä neuvonantoa
Real Estate Coverage palvelee asiakkaitaan yhtenäisenä tiiminä maantieteellisten rajojen yli. Kiinteistörahoittamisen ammattilaisemme sijaitsevat Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa sekä Saksassa.

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu bilateraali- ja syndikaattilainat, pääomamarkkinatuotteet sekä yritysjärjestelyneuvonta. Tarjoamme myös koko SEB:n valikoiman laina- ja arvopaperimarkkinatuotteissa, valuutta- sekä korkosuojauksessa, kassanhallinnassa että vastuullisuuteen liittyvässä neuvonannossa.

Asiakaskuntaamme kuuluu eri kiinteistöomaisuusluokkiin keskittyviä listattuja kiinteistöyhtiöitä, kiinteistörahastoja, institutionaalisia sijoittajia, sekä suuria yksityisiä kiinteistöyhtiöitä.