Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Asiakkaiden rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina

SEB on joustava ja palvelualtis yhteistyökumppani, joka seisoo asiakkaiden rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. SEB:n asiakkaana tukenasi on yksi maailman vakavaraisimmista pankeista. 

Yritykset ja instituutiot

Olemme Pohjoismaiden johtava rahoituspalveluiden tarjoaja, ja meillä on yli 160 vuoden kokemus pitkäjänteisestä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Toimimme neuvonantajana niin suuryrityksille, instituutioille kuin sijoittajillekin.

SEB on vihreän rahoituksen edelläkävijä ja kansainvälinen suunnannäyttäjä. Kun Maailmanpankki laski liikkeeseen ensimmäisen vihreän lainan, he tekivät sen yhteistyössä meidän kanssamme. Asemamme kestävässä rahoituksessa on vahva edelleen.

Asiakkaanamme saat käyttöösi koko SEB:n palveluvalikoiman ja kansainvälisen verkoston osaamisen. Kotimarkkinoiden ulkopuolinen kansainvälinen liiketoimintamme on poikkeuksellisen laajaa tarjoten monipuoliset pankkipalvelut ympäri maailmaa. Toimimme paikallisesti 20 maassa, niin Helsingissä, Lontoossa, New Yorkissa kuin Singaporessa.