Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Cash Management

Kassanhallinta on tärkeää kaikille yrityksille. Olemme olleet Pohjoismaiden johtava yrityspankki jo yli 165 vuotta ja pyrimme tukemaan toimintaasi sen jokaisessa vaiheessa. 

Tarjoamme käyttöösi parhaita datapohjaisia neuvontapalveluja, edistynyttä teknologiaa sekä kansainvälisen verkoston, joka on apunasi toimintasi laajentuessa. Paikallinen asiantuntijatiimimme auttaa varmistamaan, että olet varautunut tuleviin maksuliikenteen vaatimuksiin eri markkinoilla.

Miten olemme tukenasi

Luotettavia ja yksilöllisiä palveluja

Keskitetyn Cash Management -tiimimme asiantuntijat ovat käytettävissäsi sekä jokapäiväiseen neuvontaan että teknisten ratkaisujemme sujuvaan käyttöönottoon.

Parempia ratkaisuja datapohjaisen neuvonnan avulla

Käytämme hyväksemme edistynyttä analytiikkaa ja datapohjaista aineistoa tarjoamiemme neuvontapalvelujen pohjana. Analysoimalla markkinatrendejä, taloustietoja ja eri toimialojen vertailutietoja voimme tarjota strategista ohjausta päätöksentekosi tueksi ja tulostesi parantamiseksi.

Tarjoammme aina viimeisintä teknologiaa

Yli vuosisadan kestänyt toimintamme on taustalla, kun hyödynnämme viimeisintä teknologiaa ja maksutapoja tarjotaksemme suuryrityksille ja instituutioille edistyneitä maksuratkaisuja.

Business Arena

Business Arena provides a single global platform that meets all your treasury and liquidity needs. When you become a client, you can register and sign payments, view account information, receive notification and more. Wherever you are, you can access your accounts in real time via mobile and desktop.

Asiakaspalvelu

Cash Management

+358 9 6162 8177

cm.clientservices@seb.fi

Trade Finance

+358 9 6162 8340

tf.clientservices@seb.fi