Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Kansainvälisten suuryritysten luotettava neuvonantaja

SEB:n Corporate Banking -yksikkö keskittyy palvelemaan suuria ja keskisuuria suomalaisia yrityksiä, joista useimmilla on kansainvälistä liiketoimintaa. Asiakkainamme on sekä pörssiyrityksiä että isompia yksityisiä toimijoita.

Olemme Pohjoismaiden johtava rahoituspalveluiden tarjoaja, ja meillä on yli 160 vuoden kokemus pitkäjänteisestä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Toimimme neuvonantajana niin suuryrityksille, instituutioille kuin sijoittajillekin.

Asiakkaanamme saat käyttöösi koko SEB:n palveluvalikoiman ja kansainvälisen verkoston osaamisen. Kotimarkkinoiden ulkopuolinen kansainvälinen liiketoimintamme on poikkeuksellisen laajaa tarjoten monipuoliset pankkipalvelut ympäri maailmaa. Toimimme paikallisesti 20 maassa, niin Helsingissä, Lontoossa, New Yorkissa kuin Singaporessa.

Palveluihimme kuuluu muun muassa rahoitus eri muodoissaan, kassanhallinta- ja maksuliikennepalvelut, riskienhallinta, pääomamarkkinatransaktiot ja yrityskauppaneuvonanto.