Mene hakuun Mene sisältöön
Täältä löytyy log-in palvelut

Transaction Services

Nainen ja kaksi miestä pöydän ympärillä katsovat työpaperita

Transaction Services tarjoaa tuotteita ja palveluita tukemaan asiakkaidemme riskien ja käyttöpääoman hallintaa. Tuotealueen tarjontaan kuuluu maksuliikenne, kassanhallinta, takaukset, remburssit, vienninrahoitus, tytäryhtiörahoitus, saatavien osto ja toimittajarahoitus.

Cash Management

Tarjoamme tehokkaat kassanhallinnan- ja maksuliikenteenratkaisut yritysten ja instituutioiden tarpeisiin niin paikallisesti kuin kansainvälisesti. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut muuttuvilla markkinoilla. Lisätietoja Cash Management ratkaisuistamme löydät täältä.

Trade Finance

TF ratkaisujen avulla asiakkaamme saavat myytyä globaalisti turvallisesti, käytössä ovat erilaiset vakuudet; takaukset sekä standby-remburssit ja maksutavat; perittävät ja remburssit. Remburssit ovat oiva tapa sekä suojata vastapuoliriskiä sekä hallita käyttöpääomaa, tarjoamalla maksuaikaa remburssin alla voi edistää kauppasopimusten syntyä, samanaikaisesti voi lyhentää myyntisaamisten kiertoajan kun SEB diskonttaa saamiset vahvistetuissa rembursseissa

Receivables and Supply Chain Financing

Saatavien osto ja toimittajarahoitus -ohjelmien kautta SEB tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hallita nettokäyttöpääomaansa tehokkaasti. Riippuen yrityksen sijoittumisesta toimittajaketjussa pyrimme tarjoamaan aina tehokkaimman ratkaisun käyttöpääoman hallintaan.

Asiakaspalvelu

Cash Management

+358 9 6162 8177

cm.clientservices@seb.fi

Trade Finance

+358 9 6162 8340

tf.clientservices@seb.fi