Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Transaction Services

Transaction Services erbjuder produkter och tjänster för hantering av risk och rörelsekapital. Till vårt område hör även betalningstransaktioner, kassahantering, garantier, remburser, exportfinansiering, finansiering av dotterbolag samt leverantörsfordringar. 

Cash Management

Vi erbjuder företag och institutioner som opererar både lokalt och internationellt effektiva lösningar för kassahantering och betaltrafik. Snabb utveckling på marknaden gör att vi ständigt förbättrar våra produkter, ofta i nära samarbete med våra kunder. Läs mera om vårt Cash Management erbjudande här.

Trade Finance

Med stöd av våra Trade Finance lösningar kan våra kunder operera tryggt även i global handel. Vi står till tjänst med garantier, standby remburser och olika betalningsformer; importinkasso och remburser. Remburser är ett smidigt sätt att skydda sig mot motpartsrisker, hantera rörelsekapitalet, påskynda handelsavtal samt förkorta betalningstiden. 

Receivables och Supply Chain Financing

Med hjälp av fordringsköp och leverantörsfinansiering kan vi på SEB erbjuda våra företagskunder ett effektivt sätt att hanterna nettorörelsekapitalet. Vi strävar efter att finna den bästa och mest effektiva lösningen utgående från var i leverantörkedjan kunden befinner sig. 

Kundsupport

Cash Management

+358 9 6162 8177

cm.clientservices@seb.fi

Trade Finance

+358 9 6162 8340

tf.clientservices@seb.fi