Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB:n yhteistyö Arabian taideosastoyhdistyksen kanssa jatkuu – keramiikkataiteilijoiden teoksia esillä Eteläesplanadilla

SEB:n ja Arabian taideosastoyhdistyksen (Atoy) yhteistyö on jatkunut jo monen vuoden ajan. Viime vuosi oli poikkeuksellisen aktiivinen, kun SEB toimi Atoy:n 20-vuotisjuhlavuoden pääyhteistyökumppanina.  

Tänä vuonna yhteistyö jatkuu SEB Window -näyttelyillä, joissa SEB:n vastaanotossa Eteläesplanadilla nähdään Atoy:n keramiikkataiteilijoiden teoksia. SEB Window -näyttelyiden idea on se, että näyttely on esillä vuorokauden ympäri ja sitä voi katsoa ja kokea myös kadulta käsin ikkunanäyttelynä.

Parhaillaan esillä on Heini Riitahuhdan näyttely, jossa on mukana niin isokokoisia seinäreliefejä kuin pienempiä teoksia kuten kulhoja, vateja ja maljakoitaa. Riitahuhdan tavaramerkki, käsin maalattu haxagon, esiintyy lähes jokaisessa teoksessa.

Seuraavaksi vuorossa oleva taiteilija on Veera Kulju, jonka näyttely alkaa 16.4.

Näyttelyissä esillä olevat teokset ovat pääsääntöisesti myynnissä, niitä voi tiedustella suoraan taiteilijalta.

Voittoa tavoittelematon Arabian Taideosastoyhdistys ry vaalii ja kehittää Arabian taideosastolla 1930-luvulta lähtien syntyneen suomalaisen keramiikkataiteen perintöä. Yhdistyksen varsinaisia jäseniä ovat tällä hetkellä professori Heikki Orvola, Kati Tuominen-Niittylä, Pekka Paikkari, Kristina Riska, Heini Riitahuhta, Kim Simonsson, Jasmin Anoschkin, Caroline Slotte, Sakari Kannisto ja Marianne Huotari.

Lisätietoa Arabian taideosastoyhdistyksestä löytyy täältä.


 

Aiemmat uutiset aiheeseen liittyen:

Arabian Taideosastoyhdistyksen Juhlat-kokoelma esillä SEB:n vastaanotossa | SEB

Pohjoista leveyttä – syksyn taidenäyttely SEB:n vastaanotossa | SEB

SEB on Arabian Taideosastoyhdistys ry:n juhlavuoden pääyhteistyökumppani | SEB