Eri työtehtävät

SEB:n toiminta Suomessa on keskittynyt yritys- ja investointipankkitoimintaan sekä omaisuudenhoitoon ja korttiliiketoimintaan. Lisäksi meillä työskentelee noin 70 henkilöä tukipalveluissa, jotka mahdollistavat kaikkien liiketoiminta-alueittemme pyrkimyksen tarjota maailmanluokan palvelua asiakkaillemme.

Suuryritykset & finanssi-instituutiot

Suuryritykset ja finanssi-instituutiot -yksikkömmme tarjoaa neuvonantoon perustavia palveluja suomalaisille suuryrityksille, Suomessa toimiville kansainvälisille yhtiöille sekä finanssialan toimijoille kuten muut pankit, vakuutusyhtiöt ja eläkeyhtiöt. Palvelutarjontaan kuuluvat mm. osake- ja valuuttakauppa, likviditeetin hallinta, rahoitus, rahoitusmarkkinapalvelut, säilytys ja Corporate Finance -palvelut.

Yritysasiakkaitamme palvelee mm. asiakkuuksista vastuussa olevat Client Executivet, asiakaskontakteja hoitavat Account Managerit, pankin päätöksentekoa ja asiakkaille palveluja tuottavat analyytikot, eri tuotteiden myyjät ja tuotteidemme kehityksestä ja ylläpidosta vastaavat Product Specialistit.

Lue lisää tarjoamistamme palveluista

Yritykset & yksityisasiakkaat

Yritykset ja yksityisasiakkaat -yksikkömme tarjoaa yksityishenkilöille SEB Private Bankingin tarjoamana varainhoitopalveluja yksilöllisin ratkaisuin, kattavan valikoiman sijoitusinstrumentteja sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Lue lisää Private Banking –palveluistamme täältä.

Varainhoidossa työskentelee mm. yksityispankin asiakkaista huolta pitäviä Private Bankereita, asiakkaita avustavia Client Assistantteja, asiakkuuksista vastaavia Client Executiveja, investointipäätöksiä tukevia analyytikoita ja investointipäätöksiä tekeviä Portfolio Managereita.

Osana yritykset ja yksityisasiakkaat -yksikköä SEB Kort hallinnoi n. 100 000 suomalaisen maksuaika- ja luottokortteja, mm. Eurocard, Diners Club ja MasterCard sekä useita muita profiloituja maksu- ja luottokortteja. Lue lisää Eurocard-tuotteesta yrityksille täältä.

Life & Investment Management

SEB Life harjoittaa rajat ylittävää vakuutuspohjaisten sijoitustuotteiden myyntiä EU:n kolmannen henkivakuutusdirektiivin mukaisesti. Investment Management -yksikön vastuulla ovat mm. rahastojen hoito, omaisuusluokkien ja sijoitusinstrumenttien analyysi, sekä arvopaperivälitys. 

Business Support 

Business Support käsittää IT- ja Back Office -toiminnot ja ne tukevat kaikkia pankin liiketoiminta-alueita.

Group Staff & Control Functions

Group Staff ja Control Functions käsittää kaikki muut pankin tukitoiminnot: esimerkiksi markkinointi ja viestintä, riskinhallinta ja sisäinen valvonta, taloushallinto, henkilöstöosasto ja lakiosasto kuuluvat tähän yksikköön.