Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

International Trainee Programme

SEB:n International Trainee -ohjelma on yhdeksän kuukautta kestävä graduate-ohjelma, jossa työllistytään vakituiseen työsuhteeseen SEB:n kanssa. Ohjelmaan valitaan vuosittain noin 20 traineeta kaikilta konsernin kotimarkkinoilta.

Ohjelma jakautuu kolmeen osaan: työhön kotiyksikössä, työnkiertoihin ja valmennuksiin. Lisäksi ohjelmaan kuuluu mahdollisuus kansainväliseen harjoitteluun SEB:n toimispisteessä.

International Trainee -ohjelma sopii vastavalmistuneille ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille opiskelijoille, jotka haluavat kasvaa pankkialan huippuammattilaisiksi. Ohjelma mahdollistaa ammatillisen kehityksen globaalissa ympäristössä niin kotiyksikön kuin kansainvälistenkin kollegojen tukemana.

Lisätietoa International Trainee -ohjelmasta löytyy myös konsernin urasivuilta 

Ohjelman rekrytointiajankohdat saattavat vaihdella maakohtaisesti.

Helsingin toimistoon haimme Investment Banking -harjoittelijaa

Suomessa vuoden 2024 trainee-positio on Investment Banking -liiketoiminta-alueelle. Yhdeksän kuukauden trainee-jakson ajan kotiyksikkönä toimii Debt Capital Markets, DCM, ja trainee pääsee tekemään rotaatioita myös muihin Suomen Investment Banking-liiketoiminta-alueen tiimeihin. Trainee-jakson jälkeen henkilö jatkaa työskentelyä yhdessä SEB:n Investment Banking -liiketoiminta-alueen tiimeistä.

International Trainee -ohjelman rekrytointiprosessi

 

  1. Hakuaika vuoden 2025 ohjelmaan alkaa joulukuussa 2024  

  2. Verkkopohjainen rekrytointitesti, hakemusten läpikäynti ja puhelinhaastattelut

  3. SEB Day -rekrytointipäivä jatkoon valituille hakijoille helmikuussa 

  4. Mahdollinen yksilöhaastattelu jatkoon valituille hakijoille

  5. Rekrytointipäätökset

  6. Harjoittelu alkaa syyskuussa 2025