Mene hakuun Mene sisältöön
Täältä löytyy log-in palvelut

Ura SEB:llä

SEB:n toiminta Suomessa on keskittynyt yritys- ja investointipankkitoimintaan sekä yksityishenkilöiden omaisuudenhoitoon ja korttiliiketoimintaan. Lisäksi meillä työskentelee noin 70 henkilöä tukipalveluissa, jotka mahdollistavat kaikkien liiketoiminta-alueittemme pyrkimyksen tarjota maailmanluokan palvelua asiakkaillemme.

Finance and Advisory -roolit

Olemme pankin liiketoimintamoottori, joka tarjoaa taloudellista asiantuntemusta, johon organisaatio- ja yksityisasiakkaamme luottavat. Parantaaksemme jatkuvasti palveluitamme, keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin, sitoutumiseen laatuun ja luottamukseen sekä yrittäjähenkiseen asenteeseen. Yritysasiakaspuolelle arvostamme esimerkiksi analyytikkojen, Client Associaten, Client Executiven, tuotteidemme kehityksestä vastaavien Product Specialistien sekä myyntihenkilöiden ammattitaitoa. Yksityisasiakkaille tarjoamissa palveluissa, muun muassa Private Bankerit ovat avainasemassa. SEB Kortissa voit työskennellä esimerkiksi Key Account Managerina.

Tukitoiminnot

Etsimme jatkuvasti asiantuntijoita, ihmisiä, jotka ovat eksperttejä tekemisessään. Arvostamme ihmisiä, jotka omaksuvat jatkuvan oppimisen ja haluavat jakaa tietonsa ja asiantuntemuksensa muillekin. Tarvitsemme tiimipelaajia, jotka mahdollistavat hyvää yhteistyötä toimintojen välillä. Olemme ammattilaisia monessa eri roolissa, mukaan lukien IT- ja back office-toiminnoissa, riskienhallinnassa ja sisäisessä valvonnassa, taloushallinnossa, henkilöstöosastolla sekä lakiosastolla.