Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Kattavat pankkipalvelut instituutioille ja finanssilaitoksille

Mies ja nainen keskustelevat neuvotteluhuoneessa

SEB tarjoaa yli tuhannelle instituutioasiakkalleen kattavat pankkipalvelut. Asiakkaitamme ovat eläke- ja vakuutusyhtiöt, pankit ja muut rahoituslaitokset, varainhoitajat, julkisen sektorin instituutiot, säätiöt sekä suuret sijoitusyhtiöt.

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja kaupankäyntiin, rahoitukseen, arvopaperien säilytykseen sekä rahaliikenteen hallintaan. Neuvonantopalvelumme kattavat laaja-alaisesti varainhoidon ja vastuullisuuden eri osa-alueet, yritysjärjestelyt ja arvopaperien liikkeeseenlaskun sekä monimutkaisemmat rahoitusratkaisut. Lisäksi asiakkaillamme on mahdollisuus hyödyntää useaan otteeseen palkittua markkina- ja arvopaperitutkimustamme.

Financial Institutions Coverage

Financial Institutions Coverage tarjoaa instituutioasiakkaillemme keskitetyn asiointikanavan SEB:n palveluihin. Yksikkö vastaa liiketoimintamme kokonaiskannattavuudesta, asiakkuuksien hallinnoinnista ja toimialaa koskevien hyvien menettelytapojen noudattamisesta asiakassuhteissamme.

Asiakkaitamme ovat eläke- ja vakuutusyhtiöt, pankit ja muut rahoituslaitokset, varainhoitajat, julkisen sektorin instituutiot, säätiöt sekä suuret sijoitusyhtiöt. Jokaisella SEB:n instituutioasiakkaalla on nimetty vastuuhenkilö yksikössämme.