Mene hakuun Mene sisältöön

Kattavat pankkipalvelut instituutioille ja finanssilaitoksille

Mies ja nainen keskustelevat neuvotteluhuoneessa

SEB tarjoaa yli tuhannelle instituutioasiakkalleen kattavat pankkipalvelut. Asiakkaitamme ovat eläke- ja vakuutusyhtiöt, pankit ja muut rahoituslaitokset, varainhoitajat, julkisen sektorin instituutiot, säätiöt sekä suuret sijoitusyhtiöt.

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja kaupankäyntiin, rahoitukseen, arvopaperien säilytykseen sekä rahaliikenteen hallintaan. Neuvonantopalvelumme kattavat laaja-alaisesti varainhoidon ja vastuullisuuden eri osa-alueet, yritysjärjestelyt ja arvopaperien liikkeeseenlaskun sekä monimutkaisemmat rahoitusratkaisut. Lisäksi asiakkaillamme on mahdollisuus hyödyntää useaan otteeseen palkittua markkina- ja arvopaperitutkimustamme.

Financial Institutions Coverage

Financial Institutions Coverage tarjoaa instituutioasiakkaillemme keskitetyn asiointikanavan SEB:n palveluihin. Yksikkö vastaa liiketoimintamme kokonaiskannattavuudesta, asiakkuuksien hallinnoinnista ja toimialaa koskevien hyvien menettelytapojen noudattamisesta asiakassuhteissamme.

Asiakkaitamme ovat eläke- ja vakuutusyhtiöt, pankit ja muut rahoituslaitokset, varainhoitajat, julkisen sektorin instituutiot, säätiöt sekä suuret sijoitusyhtiöt. Jokaisella SEB:n instituutioasiakkaalla on nimetty vastuuhenkilö yksikössämme.