Mene hakuun Mene sisältöön

Projekti- ja infrastruktuurirahoitus

SEB:n Financial Sponsors -ryhmä on johtava projekti- ja infrastruktuurirahoittaja Pohjoismaissa. Tarjoamme neuvonantoa ja rahoitusratkaisuja niin yrityksille kuin instituutioillekin.

Leveraged Finance

Leveraged Finance järjestää lainoja ja hallitsee riskejä, jotta eurooppalaisia yrityksiä ostavat pääomasijoittajat, yritykset, tai muut listaamattomien yritysten sijoittajat, voivat lisätä tuottojaan vivuttamalla sijoituksiaan. Tiimi kehittää, strukturoi ja toteuttaa bilateraaleja ja syndikoituja lainasitoumuksia pääomasijoittajille ja näiden kohdeyrityksille. Valikoimamme sisältää etuoikeutettua ja etuoikeudetonta velkaa sekä super senior luottolimiittejä, työskennellessämme yhdessä High Yield Bond tiimin kanssa.

Structured Finance

Structured Finance tiimi palvelee pääomasijoittaja-, yritys- ja instituutioasiakkaita, jotka sijoittavat infrastruktuurikohteisiin ja tarvitsevat räätälöityä velkarahoitusta. Järjestämme projekti- ja yrityskaupparahoitusta pääomaintensiivisiin hankkeisiin pääasiassa energia-, liikenne- ja telesektoreilla.

Olemme johtava projekti- ja infrastruktuurirahoittaja Pohjoismaissa, maantieteellinen mandaatti ja fokus on laajemmin Pohjois-Euroopassa. Structured Finance tiimi toimii Tukholman, Frankfurtin, Helsingin, Oslon, Lontoon ja Kööpenhaminan toimistoissa.