Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Heltäckande banktjänster för institutioner

SEB erbjuder sina över 1 000 instituionella kunder ett heltäckande utbud av banktjänster. Våra kunder är pensions- och försäkringsbolag, banker och finansinstitut, kapitalförvaltare, offentliga sektorns instituioner, stiftelser och stora placeringsbolag. 

Vi erbjuder mångsidiga lösningar för handel, finansiering, värdepappersförvaring och kassaflödeshantering. Våra rådgivningstjänster täcker områden som kapitalförvaltning och hållbarhetsfrågor, företagsfusioner- och förvärv samt emittering av värdepapper. Kunderna har också tillgång till vår mångfaldigt prisbelönade research av marknader och tillgångar.

Financial Institutions Coverage

Financial Institutions Coverage är institutionskundernas ingångsport till SEB:s alla tjänster. Teamet har ett helhetsansvar för kunderna och ser till att branschpraxis efterföljs i varje enskilt kundförhållande.  

Våra kunder är stora instutionella aktörer så som pensions- och försäkringsbolag, banker och finansinstitut, kapitalförvaltare, offentliga sektorns instituioner, stiftelser och stora placeringsbolag. Varje kund har en egen, dedikerad kundansvarig i teamet.