Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Sitoutunut kumppani energiasektorin murroksessa

Pääoman merkitys energiasektorin murroksessa on valtava, ottaen huomioon muutostarpeen nopeuden sekä toimialan pääomaintensiivisyyden. SEB on vahvasti sitounut olemaan mukana rahoittajana ja neuvonantajana alan muutoksessa kohti hiilidioksidivapaampaa energiantuotantoa.

Energy Coverage -liiketoimintayksikkö vastaa pankin energiasektoriasiakkuuksista ja koordinoi sektorin palvelutarjoamaa. Olemme yksi Suomen suurimmista energiapankeista, ja SEB:n palveluvalikoimassa on Pohjoismaiden kattavimmat palvelut energia-asiakkaille. Energy Coverage -yksiköstä löydät sitoutuneen ja ammattitaitoisen tiimin, jolla on laaja toimialatuntemus ja rahoitusosaaminen. Suomessa energiayksikkö vastaa myös julkissektorin asiakkaista ja rahoituksesta. 

Kestävän muutoksen ytimessä

SEB:ssä tavoitteemme on olla kestävän rahoituksen eturintamassa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa siirrymme kestävämpiin liiketoimintamalleihin tarjoamalla innovatiivisia tuotteita, palveluja ja neuvoja.