SEB Kort maksu- ja laskutusratkaisut

Maksukortit ja -ratkaisut yrityksille

SEB Kort on yksi Pohjoismaiden johtavista maksukortteja ja maksuratkaisuja tarjoavia yrityksistä. Palvelemme yksityisen ja julkisen puolen asiakkaita Suomessa, Pohjoismaissa sekä myös kansainvälisesti.  

Konseptimme perustuu luotettavaan MasterCard pohjaiseen Eurocard Corporate -maksukorttiin sekä markkinoiden johtavaan matkapalvelutiliin. Maksuratkaisujen rinnalla tarjoamme mahdollisuuden verkkolaskutukseen, asiakaskohtaisesti räätälöityihin sähköisiin liittymiin, sekä tarkkaan raportointiin. Joustavat ja tehokkaat maksukorttiratkaisumme tarjoavat yrityksesi työntekijöille helppokäyttöisen sekä turvallisen maksutavan kaikkiin yrityksesi maksuihin.

Eurocard Corporate -maksukortti

Eurocard Corporate –kortin saat osana tehokasta ja nykyaikaista Pohjoismaista kokonaisratkaisua. Matkapalvelutili on yrityksen kaikkien matkaostojen laskutustili, joka kerää eri kanavien kautta tehdyt ostot keskitetysti yhdelle laskulle. Matkapalvelutilin merkittävin etu on pidempi maksuaika sekä käsiteltävien laskujen määrän ja samalla kirjanpitovientien vähentyminen.

Siirry Eurocard Corporate -kotisivuille